Vorige pagina

De verrijdbare spiegel van 1,25 meter is de kleinste mobiele spiegel. Met een hoogte van 1,93 meter heeft deze spiegel een oppervlakte van 2,1 m². Hij is bijzonder handzaam en gemakkelijk in gebruik. Ook ruimt u hem na gebruik eenvoudig op. Deze spiegel is ideaal voor gebruik bij een productpresentatie en in een showroom. Daarnaast is hij natuurlijk ook te gebruiken als spiegel voor bij dans, ballet, of als verplaatsbare correctie foliespiegel voor fysiotherapie.

FOSK Mirrors staat voor kwaliteit en biedt daarom standaard 5 garantie. Alle spiegels worden door ons in Nederland geproduceerd, zijn TÜV gecertificeerd en 100% veilig. Dus voor u de beste keuze en bestel gemakkelijk online!

 

Gewicht 84 kg
Kleur

Wit

Afmeting

125cm x 193cm

Spiegeloppervlakte

2,1M²

Spiegeldikte

6mm

Gewicht

84kg

Aantal wielen

4 wielen (2 met rem)

Vergrendelbaar

Nee

Snelle levering in Nederland, België en Europa

Alle bestellingen worden door FOSKmirrors.com zo spoedig mogelijk uitgeleverd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis wilt hebben. Bij een bestelling af te leveren op een adres in Nederland (m.u.v. de Nederlandse Waddeneilanden) of België garanderen wij dat u deze snel ontvangt. Ongeacht uw bezorgadres kunnen wij uw bestelling leveren binnen 2 tot 3 werkdagen via PostNL. Heeft u een spiegel zonder plaatsing besteld die Duitsland moet worden geleverd? Dan leveren wij deze binnen 2-5 werkdagen. Bij FOSKmirrors.com geniet u dus al op korte termijn van uw nieuwe aanwinst. Heeft u uw aankoop met spoed nodig, dan bestaat er de mogelijkheid dat wij deze binnen 48 uur kunnen leveren. Neemt u in dit geval hierover contact met ons op. Indien artikelen niet voorradig zijn stellen wij u in kennis wanneer de levertijd langer duurt dan verwacht. Lees verder voor meer informatie over de levering.

Gerelateerde producten