De visagiespiegels uit onze Glamour collectie zijn zeer geschikt voor kleedkamers, schoonheidssalons, visagie en zeker ook als make-up spiegel in eigen huis. Het ontwerp zorgt voor een felle verlichting van het gehele gezicht, van alle kanten en zonder schaduw. De verlichting zit links, rechts en aan de bovenkant van de spiegel.

Bij de Glamour visagie spiegels wordt er gebruik gemaakt van speciale LED lampen met een hoge lichtintensiteit, waarbij het energieverbruik laag blijft en de levensduur zeer lang is.

Specificaties:

  • Aan/uit schakelaar/dimmer
  • Wandaansluiting of 2 meter kabel met stekker
  • Strak afgewerkte en gepolijste randen of omlijsting
  • Slechts 45mm dik
  • Netspanning 230 volt
  • LED spanning: 12V
  • Energieverbruik: 2 Watt per lamp
  • Levensduur LED lampen: 50.000 werkuren
Breedte

Verlichting

Links, boven en rechts

Snelle levering in Nederland en België

Alle bestellingen worden door FOSKmirrors.com zo spoedig mogelijk uitgeleverd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis wilt hebben. Bij een bestelling af te leveren op een adres in Nederland (m.u.v. de Nederlandse Waddeneilanden) of België garanderen wij dat u deze snel ontvangt. Ongeacht uw bezorgadres kunnen wij uw bestelling leveren binnen 5 tot 10 werkdagen. Heeft u een spiegel zonder plaatsing besteld die in Nederland, België of Duitsland moet worden geleverd? Dan leveren wij deze zelfs binnen 2-5 werkdagen. Voor pakketpost via PostNL geldt een leveringstermijn van 2 tot 3 werkdagen. Bij FOSKmirrors.com geniet u dus al op korte termijn van uw nieuwe aanwinst. Heeft u uw aankoop met spoed nodig, dan bestaat er de mogelijkheid dat wij deze binnen 48 uur kunnen leveren. Neemt u in dit geval hierover contact met ons op. Indien artikelen niet voorradig zijn, of wanneer de planning van de vervoerder het niet toestaat, behouden wij ons het recht voor de wettelijke maximale levertermijn van 30 dagen te hanteren. Uiteraard stellen wij u in kennis indien de levertijd langer duurt dan verwacht. Lees verder voor meer informatie over de levering.

Gerelateerde producten