Vorige pagina

De stormvaste manegespiegel voor de buitenbak

Onze hoogwaardige manegespiegel is een essentieel hulpmiddel om uw training naar een hoger niveau te tillen. Hierbij maakt het niet uit of u nu een professionele ruiter, instructeur of paardenliefhebber bent. Onze gelaagde hoefslag manegespiegel voor buiten is ontworpen met het oog op veiligheid en vooral stormvast. Met de door ons zelf ontwikkelde stormvaste constructie met grondpalen trotseert hij de sterkste storm. Daarnaast kan de spiegel sneller worden gemonteerd dan gebruikelijke spiegels, eventueel door uzelf of een bekende. Dit bespaart tijd en scheelt aanzienlijk in de prijs. U kunt dan snel beginnen met het verbeteren van uw rijvaardigheid. Op zoek naar een spiegel voor de hoefslag? Hier raden we de manegespiegel gelaagd 160 voor de hoefslag.

Veilig én snel te monteren

Deze manegespiegel voor de buiten manegebak bestaat uit een dubbel gelaagde spiegel. Hierdoor zijn ze sterker en erg veilig in gebruik. De manegespiegels zijn gemonteerd in een profiel van geanodiseerd aluminium met een afdichtingsrubber. Daardoor zijn ze onderhoudsarm en hebben ze een lange levensduur. Veiligheid staat bij ons voorop. U kunt met een gerust hart trainen, wetende dat u een betrouwbare en veilige spiegel heeft die bestand is tegen intensief gebruik. Bij Fosk Mirrors streven we altijd naar de beste kwaliteit en heldere reflectie. Onze manegespiegels zijn zo ontworpen dat ze minimale vertekening bieden, zodat u een nauwkeurig en realistisch beeld heeft van uw houding en beweging tijdens het rijden. Dit helpt u om uw techniek te verfijnen en eventuele aanpassingen aan te brengen voor optimale prestaties.

Download montageblad

Standaard 3 jaar garantie

Wij zijn trots op onze producten en bieden standaard 3 jaar garantie op onze dressuurspiegels voor buiten. Dit is voor u een extra geruststelling dat u investeert in een duurzaam en betrouwbaar product dat lang meegaat. Als grootste partij in de markt leveren we manegespiegels vanuit onze eigen werkplaats naar klanten in heel Europa. Of u nu in Nederland, België, Duitsland of een ander Europees land bent, wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering.

Wacht daarom niet langer en maak gebruik van de vele voordelen. Verbeter uw rijvaardigheid, verhoog uw trainingsrendement en behaal betere resultaten. Kies daarom voor kwaliteit!

Afmeting manegespiegel

2,95 x 1,80 M – Gelaagd

Gewicht

110 kg

Spiegeloppervlakte

4,8 m2

Spiegeldikte

2 x 3 mm

Soort spiegel

Blank verzilverd en gelaagd

Afwerking spiegelrand

Poly geslepen (standaard)

Bevestiging

Speciaal vervaardigde beugels

Achtercontstructie

Thermisch verzinkte stalen constructie

Beschermingsmateriaal

Pvb-folie

Levering

Doe-het-zelfpakket / in overleg

Snelle levering in Nederland, België en Europa

Alle bestellingen worden door FOSKmirrors.com zo spoedig mogelijk uitgeleverd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis wilt hebben. Bij een bestelling af te leveren op een adres in Nederland (m.u.v. de Nederlandse Waddeneilanden) of België garanderen wij dat u deze snel ontvangt. Ongeacht uw bezorgadres kunnen wij uw bestelling leveren binnen 2 tot 3 werkdagen via PostNL. Heeft u een spiegel zonder plaatsing besteld die Duitsland moet worden geleverd? Dan leveren wij deze binnen 2-5 werkdagen. Bij FOSKmirrors.com geniet u dus al op korte termijn van uw nieuwe aanwinst. Heeft u uw aankoop met spoed nodig, dan bestaat er de mogelijkheid dat wij deze binnen 48 uur kunnen leveren. Neemt u in dit geval hierover contact met ons op. Indien artikelen niet voorradig zijn stellen wij u in kennis wanneer de levertijd langer duurt dan verwacht. Lees verder voor meer informatie over de levering.

Gerelateerde producten