Vorige pagina

Deze verrijdbare spiegel bestaat uit drie spiegeldelen. Volledig uitgeklapt is de spiegel 4 meter breed en heeft hij een spiegeloppervlak van 6,8 m². Dankzij het speciale scharnier tussen de spiegeldelen sluiten deze nagenoeg naadloos op elkaar aan. Na gebruik klapt u de zijpanelen dicht en is deze grote spiegel dankzij een breedte van 2 meter alsnog gemakkelijk op te ruimen. Ook kunt u de gesloten spiegel met een hangslot afsluiten. Dit is natuurlijk bijzonder handig in openbare ruimtes of in drukbezochte gelegenheden zoals evenementenhallen.

FOSK Mirrors staat voor kwaliteit en biedt daarom standaard 5 garantie. Alle spiegels worden door ons in Nederland geproduceerd, zijn TÜV gecertificeerd en 100% veilig. Dus voor u de beste keuze en bestel gemakkelijk online!

Gewicht 235 kg
Kleur

Wit

Afmeting

398cm x 199cm

Spiegeloppervlakte

6,8M²

Spiegeldikte

6mm

Gewicht

235kg

Aantal wielen

6 wielen (2 met rem)

Vergrendelbaar

Ja

Snelle levering in Nederland, België en Europa

Alle bestellingen worden door FOSKmirrors.com zo spoedig mogelijk uitgeleverd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis wilt hebben. Bij een bestelling af te leveren op een adres in Nederland (m.u.v. de Nederlandse Waddeneilanden) of België garanderen wij dat u deze snel ontvangt. Ongeacht uw bezorgadres kunnen wij uw bestelling leveren binnen 2 tot 3 werkdagen via PostNL. Heeft u een spiegel zonder plaatsing besteld die Duitsland moet worden geleverd? Dan leveren wij deze binnen 2-5 werkdagen. Bij FOSKmirrors.com geniet u dus al op korte termijn van uw nieuwe aanwinst. Heeft u uw aankoop met spoed nodig, dan bestaat er de mogelijkheid dat wij deze binnen 48 uur kunnen leveren. Neemt u in dit geval hierover contact met ons op. Indien artikelen niet voorradig zijn stellen wij u in kennis wanneer de levertijd langer duurt dan verwacht. Lees verder voor meer informatie over de levering.

Gerelateerde producten