< Terug |
Essenhouten balletbar rond Ø43  30,00 incl. BTW |  24,79 ex. BTW
Terug naar producten
Verplaatsbare balletbarre dubbel - zwart  453,00 incl. BTW |  374,38 ex. BTW

Manegespiegel voor de hoefslag – Easy Fix Supersafe 160

Artikelnummer: 10-3350.0150

 1.293,00 incl. BTW |  1.068,60 ex. BTW

Verhoog uw trainingsrendement met onze managespiegel voor binnen en hoefslag: Easy Fix Supersafe 160.  Zelf eenvoudig te monteren, TÜV-gecertificeerd en minimale vertekening. Ga ook voor echte kwaliteit!

Download datasheet manegespiegel Easy Fix 160 hoefslag

 

Omschrijving

Paard en ruiter glashelder in beeld

Of u nu een professionele ruiter, instructeur of paardenliefhebber bent, onze hoogwaardige manegespiegel is een essentieel hulpmiddel om uw training naar een hoger niveau te tillen. De Supersafe Easy Fix 160 manegespiegel voor binnen en de hoefslag is ontworpen met het oog op veiligheid en gebruiksgemak. Met het unieke Easy Fix montagesysteem kunt u de spiegel eenvoudig zelf monteren, zonder gedoe of extra kosten voor professionele installatie. Dit bespaart u tijd en moeite, zodat u snel kunt beginnen met het verbeteren van uw rijvaardigheid. Op zoek naar een liggende brede spiegel? Hier raden we de Supersafe® Easy Fix 295 of de nog bredere Supersafe® Easy Fix 410 aan.

De hoogste veiligheid én een zelf makkelijk te monteren manegespiegel

De Easy Fix 160 manegespiegels voor binnen bestaan uit een spiegel verlijmd op een laag hardschuim. Hierdoor zijn ze schokbestendig en erg veilig in gebruik. De manegespiegels zijn gemonteerd in een profiel van geanodiseerd aluminium met een afdichtingsrubber. Daardoor zijn ze onderhoudsarm en hebben ze een lange levensduur. Veiligheid staat bij ons voorop. Onze Easy Fix Supersafe manegespiegel is TÜV-gecertificeerd, wat betekent dat deze voldoet aan strenge veiligheidsnormen en getest is op duurzaamheid en impactbestendigheid. U kunt met een gerust hart trainen, wetende dat u een betrouwbare en veilige spiegel heeft die bestand is tegen intensief gebruik. Bij Fosk Mirrors streven we altijd naar de beste kwaliteit en heldere reflectie. Onze manegespiegels zijn zo ontworpen dat ze minimale vertekening bieden, zodat u een nauwkeurig en realistisch beeld heeft van uw houding en beweging tijdens het rijden. Dit helpt u om uw techniek te verfijnen en eventuele aanpassingen aan te brengen voor optimale prestaties.

Download montageblad

Standaard 3 jaar garantie

Wij zijn trots op onze producten en bieden standaard 3 jaar garantie op de Easy Fix Supersafe manegespiegel. Dit is een extra geruststelling dat u investeert in een duurzaam en betrouwbaar product dat lang meegaat. Als toonaangevende fabrikant leveren we onze manegespiegels vanuit onze eigen werkplaats naar klanten in heel Europa. Of u nu in Nederland, België, Duitsland of een ander Europees land bent, wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering.

Wacht niet langer en maak gebruik van de voordelen van de Easy Fix Supersafe manegespiegel voor binnen. Verbeter uw rijvaardigheid, verhoog uw trainingsrendement en behaal betere resultaten. Kies daarom voor Fosk Mirrors, uw betrouwbare partner in kwaliteit!

Bijzonderheden

Wordt geleverd op een goed verpakte pallet en duidelijk beschrijving. Bevat tevens de volgende:

  • Duidelijke handleiding 
  • Inclusief alle bevestigingsmaterialen
  • Met gratis spiegelreiniger
  • Gratis poetsdoek
  • Telefonische ondersteuning

Specificaties

Algemeen

Afmeting manegespiegel

1,60 x 2,10 M – TÜV gecertificeerd

Gewicht

75 kg

Spiegeloppervlakte

3 m2

Spiegeldikte

6 mm

Soort spiegel

Blank verzilverd

Afwerking spiegelrand

Poly geslepen (standaard)

Bevestiging

Met bijgeleverde kettingen en beugels

Beschermingsmateriaal

Veiligheidsschuim en pvb-folie

Levering

Volledig afgemonteerd (Easy Fix)

Rolgordijn

Zonder rolgordijn

Reviews

Helderste glas

De beste keuze

100% veilig glas

Vakmanschap

Helderste glas

De beste keuze

100% veilig glas

Vakmanschap