Vorige pagina

Deze vaste spiegelwand bestaat uit een middendeel en twee zijpanelen. Door het speciale scharnier sluiten de spiegeldelen bijna naadloos op elkaar aan. Er is dus weinig vertekening.

De grootste spiegel is uitgeklapt 1,93 meter hoog en 5,00 meter breed. Dat betekent een spiegeloppervlak van 8,6 m²! Dankzij dit grote oppervlakte is deze spiegel ideaal voor sporten of activiteiten met grotere groepen. En na de ballet- of dansles klapt u de spiegel dicht, sluit u hem af met een hangslot zodat deze niet beschadigd.

De spiegel is verlijmd op een achterplaat, waardoor hij extra veilig is in gebruik. Door de plaat heeft de spiegel een hogere schokabsorptie en door de lijm spatten er geen scherven in het rond als de spiegel toch breekt. Ook kan de spiegel aan de voorzijde worden voorzien van veiligheidsfolie en is hij door middel van een (rol-)gordijn eenvoudig weg te werken. Ook daarvoor kunnen wij zorgen.

FOSK Mirrors staat voor kwaliteit en biedt daarom standaard 5 garantie. Alle spiegels worden door ons in Nederland geproduceerd, zijn TÜV gecertificeerd en 100% veilig. Dus voor u de beste keuze en bestel gemakkelijk online!

Gewicht 275 kg
Kleur

Wit

Afmeting

2,5 meter, 4 meter, 5 meter

Spiegeloppervlakte

8,6M²

Spiegeldikte

6mm

Gewicht

275kg

Aantal wielen

6 wielen (2 met rem)

Vergrendelbaar

Ja

Snelle levering in Nederland, België en Europa

Alle bestellingen worden door FOSKmirrors.com zo spoedig mogelijk uitgeleverd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis wilt hebben. Bij een bestelling af te leveren op een adres in Nederland (m.u.v. de Nederlandse Waddeneilanden) of België garanderen wij dat u deze snel ontvangt. Ongeacht uw bezorgadres kunnen wij uw bestelling leveren binnen 2 tot 3 werkdagen via PostNL. Heeft u een spiegel zonder plaatsing besteld die Duitsland moet worden geleverd? Dan leveren wij deze binnen 2-5 werkdagen. Bij FOSKmirrors.com geniet u dus al op korte termijn van uw nieuwe aanwinst. Heeft u uw aankoop met spoed nodig, dan bestaat er de mogelijkheid dat wij deze binnen 48 uur kunnen leveren. Neemt u in dit geval hierover contact met ons op. Indien artikelen niet voorradig zijn stellen wij u in kennis wanneer de levertijd langer duurt dan verwacht. Lees verder voor meer informatie over de levering.

Gerelateerde producten