Vorige pagina

Haal het beste uit uw paardrijtraining met onze manegespiegel – Easy Fix Supersafe voor binnen van Fosk Mirrors. Deze manegespiegel heeft als extra optie een rolgordijn welke elektrisch met afstandsbediening kan worden bediend.

Of u nu een professionele ruiter, instructeur of paardenliefhebber bent, onze hoogwaardige manegespiegel is een essentieel hulpmiddel om uw training naar een hoger niveau te tillen. De Easy Fix Supersafe manegespiegel is ontworpen met het oog op veiligheid en gebruiksgemak. Met het unieke Easy Fix montagesysteem kunt u de spiegel eenvoudig zelf monteren, zonder gedoe of extra kosten voor professionele installatie. Dit bespaart u tijd en moeite, zodat u snel kunt beginnen met het verbeteren van uw rijvaardigheid.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze Easy Fix Supersafe manegespiegel is TÜV-gecertificeerd, wat betekent dat deze voldoet aan strenge veiligheidsnormen en getest is op duurzaamheid en impactbestendigheid. U kunt met een gerust hart trainen, wetende dat u een betrouwbare en veilige spiegel heeft die bestand is tegen intensief gebruik. Bij Fosk Mirrors streven we altijd naar de beste kwaliteit en heldere reflectie. Onze manegespiegels zijn zo ontworpen dat ze minimale vertekening bieden, zodat u een nauwkeurig en realistisch beeld heeft van uw houding en beweging tijdens het rijden. Dit helpt u om uw techniek te verfijnen en eventuele aanpassingen aan te brengen voor optimale prestaties.

Wij zijn trots op onze producten en bieden standaard 3 jaar garantie op de Easy Fix Supersafe manegespiegel. Dit is een extra geruststelling dat u investeert in een duurzaam en betrouwbaar product dat lang meegaat. Als toonaangevende fabrikant leveren we onze manegespiegels vanuit onze eigen werkplaats naar klanten in heel Europa. Of u nu in Nederland, België, Duitsland of een ander Europees land bent, wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering.

Wacht niet langer en maak gebruik van de voordelen van de Easy Fix Supersafe manegespiegel voor binnen. Verbeter uw rijvaardigheid, verhoog uw trainingsrendement en behaal betere resultaten. Kies voor Fosk Mirrors, uw betrouwbare partner in kwaliteit, veiligheid en prestatie.

Afmeting manegespiegel

1,60 x 2,10 M – TÜV gecertificeerd, 2,95 x 1,80 M – TÜV gecertificeerd, 4,10 x 1,80 M – TÜV gecertificeerd

Snelle levering in Nederland, België en Europa

Alle bestellingen worden door FOSKmirrors.com zo spoedig mogelijk uitgeleverd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis wilt hebben. Bij een bestelling af te leveren op een adres in Nederland (m.u.v. de Nederlandse Waddeneilanden) of België garanderen wij dat u deze snel ontvangt. Ongeacht uw bezorgadres kunnen wij uw bestelling leveren binnen 2 tot 3 werkdagen via PostNL. Heeft u een spiegel zonder plaatsing besteld die Duitsland moet worden geleverd? Dan leveren wij deze binnen 2-5 werkdagen. Bij FOSKmirrors.com geniet u dus al op korte termijn van uw nieuwe aanwinst. Heeft u uw aankoop met spoed nodig, dan bestaat er de mogelijkheid dat wij deze binnen 48 uur kunnen leveren. Neemt u in dit geval hierover contact met ons op. Indien artikelen niet voorradig zijn stellen wij u in kennis wanneer de levertijd langer duurt dan verwacht. Lees verder voor meer informatie over de levering.

Gerelateerde producten