Vorige pagina

De Fosk verrijdbare spiegelwand van 2 meter heeft een spiegeloppervlakte van ongeveer 3,4 m² en is net als de andere verrijdbare spiegels 1,93 meter hoog. Deze spiegelwand is de middelste in de serie zonder deuren. Bij meerdere spiegelwanden kunt u deze met de spiegels naar elkaar toe gericht compact opbergen. De streeploze wielen en remmen maken de spiegelwand eenvoudig in gebruik.

FOSK Mirrors staat voor kwaliteit en biedt daarom standaard 5 garantie. Alle spiegels worden door ons in Nederland geproduceerd, zijn TÜV gecertificeerd en 100% veilig. Dus voor u de beste keuze en bestel gemakkelijk online!

Gewicht 120 kg
Kleur

Wit

Afmeting

200cm x 193cm

Spiegeloppervlakte

3,4M²

Spiegeldikte

6mm

Gewicht

120kg

Aantal wielen

4 wielen (2 met rem)

Vergrendelbaar

Nee

Snelle levering in Nederland, België en Europa

Alle bestellingen worden door FOSKmirrors.com zo spoedig mogelijk uitgeleverd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis wilt hebben. Bij een bestelling af te leveren op een adres in Nederland (m.u.v. de Nederlandse Waddeneilanden) of België garanderen wij dat u deze snel ontvangt. Ongeacht uw bezorgadres kunnen wij uw bestelling leveren binnen 2 tot 3 werkdagen via PostNL. Heeft u een spiegel zonder plaatsing besteld die Duitsland moet worden geleverd? Dan leveren wij deze binnen 2-5 werkdagen. Bij FOSKmirrors.com geniet u dus al op korte termijn van uw nieuwe aanwinst. Heeft u uw aankoop met spoed nodig, dan bestaat er de mogelijkheid dat wij deze binnen 48 uur kunnen leveren. Neemt u in dit geval hierover contact met ons op. Indien artikelen niet voorradig zijn stellen wij u in kennis wanneer de levertijd langer duurt dan verwacht. Lees verder voor meer informatie over de levering.

Gerelateerde producten