Vorige pagina

De verrijdbare spiegel van 2,55 meter is net als de andere verrijdbare spiegels 1,93 meter hoog. Hij heeft een spiegeloppervlakte van ongeveer 4,3 m², meer dan het dubbele van de kleinste uit de serie. Ondanks het grotere formaat rolt u ook deze spiegel met gemak van de ene naar de andere locatie. Dit is te danken aan de vier streeploze zwenkwielen, de remmen en de hoge grondspelling.

FOSK Mirrors staat voor kwaliteit en biedt daarom standaard 5 garantie. Alle spiegels worden door ons in Nederland geproduceerd, zijn TÜV gecertificeerd en 100% veilig. Dus voor u de beste keuze en bestel gemakkelijk online!

Gewicht 145 kg
Kleur

Wit

Afmeting

255cm x 193cm

Spiegeloppervlakte

4,3M²

Spiegeldikte

6mm

Gewicht

145kg

Aantal wielen

4 wielen (2 met rem)

Vergrendelbaar

Nee

Snelle levering in Nederland, België en Europa

Alle bestellingen worden door FOSKmirrors.com zo spoedig mogelijk uitgeleverd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis wilt hebben. Bij een bestelling af te leveren op een adres in Nederland (m.u.v. de Nederlandse Waddeneilanden) of België garanderen wij dat u deze snel ontvangt. Ongeacht uw bezorgadres kunnen wij uw bestelling leveren binnen 2 tot 3 werkdagen via PostNL. Heeft u een spiegel zonder plaatsing besteld die Duitsland moet worden geleverd? Dan leveren wij deze binnen 2-5 werkdagen. Bij FOSKmirrors.com geniet u dus al op korte termijn van uw nieuwe aanwinst. Heeft u uw aankoop met spoed nodig, dan bestaat er de mogelijkheid dat wij deze binnen 48 uur kunnen leveren. Neemt u in dit geval hierover contact met ons op. Indien artikelen niet voorradig zijn stellen wij u in kennis wanneer de levertijd langer duurt dan verwacht. Lees verder voor meer informatie over de levering.

Gerelateerde producten