Vorige pagina

Deze mobiele balletbarre heeft een lengte van 2,75 meter en is uitgerust met essenhouten ronde barres van Ø40 mm. De ovale vorm van de barres maakt een grotere overspanning mogelijk en helpt het torderen van de structuur te verminderen. De barres zijn geplaatst op hoogtes die voldoen aan internationale normen (de bovenste barre op 1,1 meter en de onderste op 86,5 cm). Deze balletbarre is vrijstaand en vereist geen verdere bevestiging. Dankzij het tweedelige, verrijdbare onderstel met wielen aan beide kanten, kan de barre eenvoudig verplaatst worden. De balletbarre wordt geleverd zonder montage.

Daarnaast bieden wij op onze website verrijdbare dansspiegels aan. Samen met deze producten tovert u elke ruimte om in een professionele balletstudio!

Bovendien staat deze verplaatsbare balletbarre bekend om zijn uitmuntende kwaliteit. Elk onderdeel is zorgvuldig vervaardigd in Nederland, waarbij aandacht voor detail en duurzaamheid vooropstaan. Door de combinatie van vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen garanderen wij een product dat niet alleen elegant en functioneel is, maar ook bestand is tegen intensief gebruik in elke dansomgeving.

Gewicht 60 kg
Afmetingen 350 × 110,5 cm
Garantie

Levertijd

Land van herkomst

Kleur

Zwart

Aantal voeten

2 per barre

Ballet bare type

Dubbel

Basismateriaal

Metaal en essenhout

Diameter

Ø 4 cm

Hoogte

110 cm

Breedte

275 cm

Gewicht

17,5 kg

Snelle levering in Nederland, België en Europa

Alle bestellingen worden door FOSKmirrors.com zo spoedig mogelijk uitgeleverd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis wilt hebben. Bij een bestelling af te leveren op een adres in Nederland (m.u.v. de Nederlandse Waddeneilanden) of België garanderen wij dat u deze snel ontvangt. Ongeacht uw bezorgadres kunnen wij uw bestelling leveren binnen 2 tot 3 werkdagen via PostNL. Heeft u een spiegel zonder plaatsing besteld die Duitsland moet worden geleverd? Dan leveren wij deze binnen 2-5 werkdagen. Bij FOSKmirrors.com geniet u dus al op korte termijn van uw nieuwe aanwinst. Heeft u uw aankoop met spoed nodig, dan bestaat er de mogelijkheid dat wij deze binnen 48 uur kunnen leveren. Neemt u in dit geval hierover contact met ons op. Indien artikelen niet voorradig zijn stellen wij u in kennis wanneer de levertijd langer duurt dan verwacht. Lees verder voor meer informatie over de levering.

Gerelateerde producten