Wilt u alleen een ballet barre? Ook dit is natuurlijk mogelijk. De standaard ophangbeugels van Fosk kunnen in combinatie met 2 essenhouten liggers tegen elke gewenste wand en in elke gewenste lengte plaatsen. Deze ophangbeugels zijn elektrolytisch verzinkt, maar wij kunnen de beugels zonder extra kosten ook leveren in een andere door u gewenste kleur.

Gewicht 1 kg
Garantie

Levertijd

Land van herkomst

Kleur

Wit – Gepoedercoat

Snelle levering in Nederland en België


Alle bestellingen worden door FOSKmirrors.com zo spoedig mogelijk uitgeleverd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis wilt hebben. Bij een bestelling af te leveren op een adres in Nederland (m.u.v. de Nederlandse Waddeneilanden) of België garanderen wij dat u deze snel ontvangt. Ongeacht uw bezorgadres kunnen wij uw bestelling leveren binnen 5 tot 10 werkdagen. Bij FOSKmirrors.com geniet u dus al op korte termijn van uw nieuwe aanwinst.

Heeft u uw aankoop met spoed nodig, dan bestaat er de mogelijkheid dat wij deze binnen 48 uur kunnen leveren. Neemt u in dit geval hierover contact met ons op. Indien artikelen niet voorradig zijn, of wanneer de planning van de vervoerder het niet toestaat, behouden wij ons het recht voor de wettelijke maximale levertermijn van 30 dagen te hanteren. Uiteraard stellen wij u in kennis indien de levertijd langer duurt dan verwacht.

Lees verder voor meer informatie over de levering.

Gerelateerde producten